Големият женски въпрос: Как да разпознаете, че той става в леглото

Дами, знаем че не е лесно да откриете човек, който наистина може да Ви задоволи. Е, вече няма нужда да си купувате вибратори, защото ще Ви разкрием как да разберете дали Вашият мъж е добър в секса още на първите няколко срещи. Наблюдавайте следните знаци и те сами ще Ви отговорят.

С какво се храни?
Ако Вашият човек се храни с разнообразна храна, вероятно е готов на подвизи и в секса и би искал да експериментира. Ако поглъща храната за секунди, това е сигурен знак, че и в леглото няма да бъде по-различно. И храната, и сексът са удоволствия и ако не отделя достатъчно време за едното, най-вероятно така ще бъде и с другото.

Колко печели?
Според последни проучвания, хората които печелят повече, правят секс по-често и по-добре. Това, разбира се не е гаранция, че всички богаташи са богове в леглото, но по-спокойният мъж е по-добър и отпуснат в секса.

Тренира ли?
Ако спортува, Вашият човек е по-издръжлив и може да Ви дари с повече оргазми. Това че се поддържа, означава, че иска да изглежда добре. Но въпреки това не бива да е прекалено вманиачен и самовлюбен, защото няма да Ви обръща достатъчно внимание.

Уверен ли е? 
Ако един мъж е уверен, независимо че не е бог на красотата и фитнеса, и има покритие на увереността му, той е по-привлекателен от масата мъже. Освен това е почти сигурно, че е готов на експерименти в леглото и не би подложил самочувствието си на тест като не Ви задоволи. Увереният мъж не се движи приведен, не кръстосва крака и ръце и е комуникативен. Обърнете внимание къде се докосва, защото е научно доказано, че хората сами показват на другите кои места от тялото им са най-приятни за докосване.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *