Гол решава проблемите на „Беласица“ в Сливница

Основният въпрос пред “Беласица” на финалната права в кампанията е дали ще защити 4-ото си място в класирането, или ще го отстъпи на “Сливнишки герой”. Двата отбора решават този казус в директен двубой в Сливница днес. Вариантите пред комитите, при които те финишират четвърти, включват равенството и загуба с един гол разлика. При последния вариант петричани ще имат преимущество в директните двубои, след като есенният сблъсък между двата отбора в Коларово завърши при резултат 1:0 /Ал. Митушев/. При домакинска победа с 1:0 по-напред ще се класират футболистите на “Сливнишки герой” заради по-добрата си голова разлика.
В състава след изтърпяно наказание се завръща централният бранител Любомир Граминов, но отпада опорният халф Атанас Димитров, чиито проблеми с коляното го пратиха в преждевременна ваканция. От различни болежки през седмицата се оплакаха Валентин Костов и Милчо Макенджиев, но вероятността те да се появят сред титулярните 11 е голяма, предвид ограничения кадрови капацитет в защитата като цяло.
“Мотивацията на момчетата вероятно е поспаднала, след като пропуснахме възможността да завършим в тройката, но точно този мач решава съдбата на четвъртото място. За да го запазим, ще излезем с мисълта да не загубим в Сливница. Тънките сметки преди днешния двубой щяха да са без значение, ако бяхме спечелили срещу “Вихрен”, но и оттогава би следвало да сме си извадили поука. След добро първо полувреме, в което бяхме прибрани и действахме с добри контраатаки, излязохме необяснимо демотивирани след почивката. Надявам се момчетата да са разбрали, че разконцентрирането в хода на играта не води до нищо добро”, коментира старшията Николай Димитров-Джаич.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *