Готови ли сте за уикенда! Ето 9 места за нереално готин секс

Хубавото време си върви, купоните през почивните дни – също. А сексът как е? И да кажете, че е супер, да знаете, че винаги може и още! Защото никога няма да изпитате нещо по-страхотно от интимните ласки на някое от тези 9 места. Дори  е най-добре да ги пробвате всичките!

1. На покрива на блока
По-добре да е от високите, за да не ви мерне някоя лелка от отсрещният блок, докато си простира прането. Вземете си одеяло и бъдете внимателни!

2. В пробната
Само си набележете магазин с широки пробни, които имат по-плътни завеси и се мушкайте с гаджето „да мерите нещо“. Важен съвет – най-добре в магазина да има и климатик.

3. В колата
То това съвсем не е необичайно място за секс, но определено си остава едно от най-вълнуващите. Ако пък си намерите някое безлюдно местенце и се преместите на капака на колата, още по-добре.

4. В тоалетната
За по-темпераментите двойки може и да е в заведение. Но определено трябва да правите секс в тоалетната вкъщи. Там има душ, вана, тоалетна чиния, която със затворен капак става наистина много удобно място. И като цяло това помещение предразполага интимност.

5. На плажа
Прохладна нощ, шумът на вълните, приглушената светлина на луната и вие! Какво повече ви трябва? Е, да, има един кофти фактор и това са песъчинките, дето ти се завират навсякъде. Но, както се казва, всяко удоволствие си има цена.

6. В киното
Купувате си билети за някой не толкова интересен филм, избирате си местата най-отзад и… само чакате да изгасят светлините.

7. В палатка
Хармонията на природата, горските звуци, 2 чаши вино… просто няма начин сексът да не е разтърсващо незабравим!

8. В асансьора
Натискате стоп бутона и готово. Сега сте само двамата и всичко ви е позволено. Е, не точно всичко, защото все пак не се знае колко здрава е кабината, затова го давайте по-кротко.

9. В хотел
Без значение къде се намира той. Наемете си хубав апартамент и се поглезете. Шампанско, вкусотийки, вана с етерични масла. Ударете му як секс маратон и то не само в леглото. Възползвайте се от всяка мебел или място, което позволява развихряне. Но въпреки плюсовете на адреналинът и вълнението, някои от тези места крият опасни рискове, затова бъдете внимателни!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *