Гоцеделчевски футболист изненадан от първия си треньор на мач в Австрия

Неочаквана среща на неочаквано място се получи за двама души, свързани с „Пирин“ (Гоце Делчев). Тя се състоя на мача от предпоследния кръг на трета австрийска дивизия, зона „Юг“, между USC „Нойекирхен“ и TSU „Санкт Вайт“, в който отново едно от основните действащи лица бе бившият капитан на неврокопчани Марио Близнаков. Двубоят завърши с поражение с 2:3 за тима му, а той отбеляза второто попадение за своя тим, с което увеличи головата си сметка през този сезон на 18.
Това не помрачи празненствата по случай преждевременно спечелената преди десетина дни промоция за по-горна дивизия. След финала на двубоя феновете устроиха шпалир за футболистите, а сред многобройните зрители бе добре познатият не само на феновете на „Пирин“ /ГД/ треньор Ангел Лулчев. Специалистът, който бе наставник на тима в началото на 90-те години на миналия век и от 20 години живее в Австрия, бе дошъл специално за случая, за да поздрави играещия треньор на USC „Нойекирхен“ Стоян Узунов за един от малкото български футболни успехи зад граница. Присъствието му на срещата имаше още по-сериозна причина, a именно желанието му да засвидетелства вниманието си към родения в Гоце Делчев 34-годишен футболист, който направи първите си крачки в играта именно по време на „мандата“ му начело на зелено-белите южняци.
„Това бе наистина невероятно изживяване и определено приятна изненада. Да дойде на крака такъв специалист, който да изкаже своите комплименти и възхищение от работата ти, е изключителна чест. В крайна сметка знаех, че Ангел Лулчев живее в Австрия, но не очаквах да бъде на нашия мач, а това ме направи радостен“, коментира халфът.
Марио Близнаков и неговите съотборници вече излязоха в почивка, която ще продължи 3 седмици.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *