ГЪРМЕНСКИ ПОТАЙНОСТИ! Обвиненият в „сексуални мераци” А. Господев събра кураж ден след избора на нов ОбС шеф и пусна жалба за клевета срещу бившия Е. Татанова

Само ден след избора на новия председател на Общинския съвет в Гърмен Исмет Узунов започнаха атаките срещу бившата председателка Екатерина Татанова, която сама си подаде оставката в началото на тази година. Общинският съветник Али Господев е подал жалба в полицията срещу Татанова за клевета. С този акт той оспорва жалбата на бившата шефка на ОбС срещу него за това, че той е искал интимни ласки от нея срещу запазването й на поста председател.

За свидетел в местния полицейски участък в Гърмен е привикан и общинският съветник Верхат Ислямов, съпартиец на Татанова, който на специално заседание на съвета прочете протестна декларация срещу грозните мераци на Господев. На същото заседание обвиненият нито протестира, нито дори поиска думата за някакво що-годе обяснение, а просто се сви на стола с наведена глава.

Както „Струма“ писа, веднага след президентските избори през миналата година тогавашната председателка на Общинския съвет в Гърмен подаде жалба в полицията срещу Али Господев. Тя искаше да бъде ограничен достъпът му до нейния кабинет в извънработно време, когато тя работи там, тъй като това й е втора работа и често се налага да остава в сградата на Общинска администрация, когато вече няма никакви служители.

Съпартийци и приятели на Татанова отчитат като нейна грешка това, че тя се задоволила само с жалба до полицията, а не е завела и частно съдебно дело срещу Господев.

КОНСТАНТИН ПАШКУЛЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *