Даниел Златков започна тренировки с „Пирин“ – Гоце Делчев

Бившият български национал Даниел Златков започна тренировки с „Пирин“ – Гоце Делчев. Футболистът се присъедини към неврокопчани днес като се очаква да дебютира утре в контролата срещу „Септември“ – Симитли на градския стадион в Гоце Делчев. За него това е своеобразно завръщане на стадиона, където започна кариерата му в мъжкия футбол и бе забелязан от тимовете в „А“ група. Тук той ще тренира под ръководството и на Йордан Боздански, който преди няколко години му отвори пътя към мъжкия футбол.

До момента Даниел Златков игра в беларуския град Солигорск, но разтрогна договора си, който подписа през зимата заедно с друг добре познат футболист от Югозапада Иван Караджов.

В Гоце Делчев не изключват възможността при положение, че защитникът не намери отбор, да помогне на „Пирин“ – Гоце Делчев в предстоящата му кампания в Югозападната трета лига и да остане в отбора най-вероятно до зимната пауза.

„Даниел Златков винаги има място при нас и винаги е помагал на отбора на „Пирин“, така че ние приемаме един футболист в неговия дом“, коментира председателят на УС на „Пирин“ – Гоце Делчев Иван Близнаков.

Александър Георгиев

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *