Да помогнем на дамите! Какво искат мъжете от жените в секса

Според данни на американски изследователи, въпреки редовния сексуален живот, много жени и мъже не се чувстват удовлетворени от него. Размиването на ролите в съвременните отношения между мъжа и жената може да доведе до неувереност в леглото, тъй като в сексуален план все още има очакване мъжът да ръководи. Много мъже не знаят как да балансират между тези роли и смятат, че от тях се очаква непрекъснато да са на разположение в леглото, което им пречи да се отпуснат. Ето какво искат мъжете от жените в секса:

1. Да направите първата стъпка
Не е нужно да се нахвърляте на партньора си всеки път, когато той влезе в стаята, но да разкопчаете закачливо копчето на ризата му или да поставите ръка върху бедрото му са жестове, които ще бъдат оценени.

2. Да се облечете секси за него
Да се нагласите специално за него показва, че жената желае да го впечатли, което го успокоява и го кара да се чувства по-мъжествен и по-уверен в себе си.

3. Да споделите какво ви харесва в секса
Колкото по-дълга е връзката, толкова по-трудно става да говорим за секс, страхувайки се да не нараним чувствата на другия. Но комуникацията е най-важният елемент в отношенията. Затова е препоръчително жените да бъдат позитивни и да споделят със своя партньор какво им харесва и какъв биха искали да бъде следващият ход.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *