Девет пострадали за 8 часа при катастрофи в Пиринско! 29-г. се заби в дърво, жени се удариха в стълб

Девет пострадали и серия от пътни инциденти белязаха днешния ден в Пиринско, катастрофите между леки автомобили са станали на мокри и хлъзгави пътни настилки. Първият пътен инцидент е около 08,00 часа  край санданското село Поленица. При сблъсъка между два леки автомобила пострадал 53-годишният В. Маринов, който е с коремна травма. Настанен е за лечение в болницата в Сандански. Само след минути станал втори пътен инцидент на пътя на село Баничан, община Гоце Делчев, и Брезница. Пострадал е 40-годишният Реджеп К, който е с  контузна рана на главата и е транспортиран за лечение в болницата в Гоце Делчев.

Втори пътен инцидент в района на Гоце Делчев е станал около 11,30 часа край Садово. При удар в стълб пострадали две жени, 52-годишната М. Дончева от Русе и 42-годишната Ю. Коскова от Димитров. Оказана им е първа помощ от екип на Спешен център – Гоце Делчев и с линейка са транспортирани до местната болница.

Около 14,00 часа станала катастрофа между два автомобила на пътя след Добринище в посока Гоце Делчев. Пострадали са 70-годишният Борис Чонгов от Ново Ляски. Той е с мозъчно сътресение и фрактура на ребра, настанен е за лечение в болницата в Разлог. При сблъсъка са пострадали и 42-годишният Красимир Прегьов от Елешница, който е с травма на коляното и 28-годишният Атанас Еличин, също от Елешница.

29-годишната Л. Стамчева от Белица катастрофира на пътя край Първомай около 16,43 часа. Водачката загубила управление и се забила с лекия автомобил в дърво. Транспортирана е с линейка до болницата в Петрич, състоянието и се уточнява.

За пътните инциденти са информирани служители на реда, причините се изясняват.

ЕКИП „СТРУМА“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *