Децата на Дани Милев СРАМ за певеца!

Децата на Дани Милев сериозно го злепоставят и певецът редовно бере срам заради изцепките им, пише „Галерия“.

16-годишната му дъщеря Маги и синът му Сава, който е на 18 г., са в разцвета на пубертета си и типично за днешните тийнейджъри – пороците не са им чужди.

На Дани Милев неведнъж му се налагало да им спасява кожите от нелепи ситуации, но най-много го вбесявало, че не се съобразяват със статута му на звезда.

Пресен пример за своенравните характери и децата на композитора е развратното им поведение, запечатано в снимката към материала. На нея Маги се натиска с гаджето си край изоставена сграда, а брат й е награбил друго момиче, полуголо от кръста надолу. Компанията явно е добре почерпена с алкохол, тъй като се виждат празни бутилки, а момчето в средата целува бирено шише…

Между другото същият тийнейджър гордо е постнал в своя Фейсбук профил снимка на цигара-марихуана с надпис: „Нека полетим“ (вж. в галерията по-долу).

Според запознати, Дани Милев имал по-големи проблеми със сина си, отколкото с дъщеря си.Сава попаднал в кофти компания, която не само развалила успеха му в училище, но и го забърквала само в каши. Откакто навършил пълнолетие, положението станало неконтролируемо.

 

Близки до певеца обаче не се учудват от поведението на Сава, който според тях е наследил изцяло характера на баща си. Припомняме, че Дани Милев лежа в затвора

в продължение на година и половина заради финансови престъпления. През това време се роди синът му, а девет месеца след като излезе на свобода, на бял свят се появи и дъщеря му.

Според запознати Дани забранил на Маги и Сава да гледат телевизия, докато той е в Къщата на „ВИП Брадър“. Той се притеснявал участието му да не се отрази зле на и без това бунарските им характери. Пасивното поведение на Милев и липсата на позиция по каквито и да е проблеми в шоуто обаче го застраховат скандали.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *