Димитър Гамишев е новият депутат в Пиринско

Лидерът на ГЕРБ в Гоце Делчев Димитър Николов Гамишев е новият депутат от Първи Благоевградски многомандатен избирателен район. Той зае мястото на Александър Манолев, който стана заместник министър на икономиката.

20 нови депутати се заклеха днес в Народното събрание. 19 от тях са на мястото на министрите от ГЕРБ и Обединени патриоти. Някои от попълненията са на мястото на областни управители на ГЕРБ, които излязоха от НС, за да се завърнат на старите си постове.

В групата на ГЕРБ като народни представители влизат Димитър Лазаров на мястото на Бойко Борисов, Иглика Събева на мястото Томислав Дончев, Десислава Костадинова на мястото Екатерина Захариева, Емилия Милкова на мястото на Стоян Пасев, Владимир Вълев на мястото на Лиляна Павлова, Руслан Тошев на мястото на Красен Кралев, Красимир Събев на мястото на Недялко Славов, Георги Станков на мястото на Станислав Дечев, Анна Александрова на мястото на Румяна Бъчварова, Димитър Гамишев на мястото на Александър Манолев, Галя Василева на мястото на Семир Абумелих, Венка Стоянова на мястото на Теменужка Петкова, Мартин Тинчев на мястото на Николина Ангелкова, Калин Василев на мястото на Николай Нанков, Евгения Алексиева на мястото на Владислав Горанов, Йорданка Фикирлийска на мястото на Валентин Радев и Ралица Добрева на мястото на Ивайло Московски. В групата на Обединените патриоти влизат Миглена Александрова на мястото на Валери Симеонов и Калин Поповски на мястото на Красимир Каракачанов. В групата на ДПС влиза Севим Али на мястото на Дурхан Мустафа.

Очаква се днес Министерски съвет да издаде заповед за назначаването на бившия губертатор Бисер Михайлов отново за областен управител на Благоевград.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *