Директорът на Инспекция по труда в Пиринско Сл. Симитчийска-Яновска отбеляза 50-годишен юбилей със стилно парти, с помощта на дъщеричката Цвети духна свещичките на огромната торта

Директорът на Областната дирекция „Инспекция по труда“ в Пиринско Славянка Симитчийска-Яновска отбеляза 50-годишен юбилей със стилно тържество. За посрещането на половин век живот, което е важно и вълнуващо събитие, съпругът на рожденичката Иван Яновски  организира парти с роднини и приятели в благоевградско заведение.

Чаровната юбилярка блесна със стил и елегантност. Най-милия поздрав тя получи от седемгодишната си дъщеричка Цветислава, която през целия ден я обсипваше с целувки и специално нарисувани картички, а свещичките на огромната торта духнаха двете заедно под бурните аплодисменти на гостите.

С вълнуващи пожелания просълзиха рожденичката и родителите й Цветанка и Светослав Симитчийски от Благоевград. Гостите вдигнаха наздравици с пожелания за здраве, лично щастие и професионални успехи в тежката и отговорна работа на Славянка Симитчийска-Яновска, която е стартирала трудовията си кариера в Инспекцията по труда и неизменно през изминалите години работи в тази структура.

Празникът продължи с много веселие, а рожденичката получи стилни подаръци, избрани с много обич, сред тях уникални сребърни бижута, маркови парфюми и други. Вълнуващите мигове от тържеството гостите запечатаха на камерите на телефоните си.

СЛАВА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *