Директорът на „Напоителни системи” Иво Иванов прехвърлен на работа в централата

Със заповед на новата директорка на „Напоителни системи” Снежина Динева началникът на клон „Струма-Места” със седалище в Дупница Иво Иванов е преназначен за вътрешен контрол на дружеството в София. На негово място в Дупница е назначен Георги Такев от Перник. Той е бил за 3 месеца на шефския пост в „Напоителни системи” и по времето, когато министър на земеделието бе Мирослав Найденов. Рокадата е извършена в края на последния работен ден миналата седмица.

Иво Иванов очакваше отстраняването си от поста след смяната на борда на директорите на „Напоителни системи“, в който член беше и бившият депутат от ГЕРБ – Дупница Емил Гущеров.

„След изваждането на Гущеров от Борда на директорите очаквах, че ще последват още рокади.

Репортер на „Струма“ откри по телефона Иво Иванов, който от днес е на новото си работно място в София. На въпрос как приема рокадата, той заяви: „Това преместване беше очаквано от мен. Не приемам новата си служба като издигане в „Напоителни системи“, но щом така са решили от ръководството, съм длъжен да се съобразя. Прави ми впечатление, че тези, които работят и имат успехи, ги махат от директорските постове. Като се сформира новото правителство, и то ще пренареди ръководните постове в предприятието“, заяви И. Иванов.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *