Доайенът на Спешна помощ в Благоевград Б. Христов релаксира от тежките смени с екскурзия в Прага в компанията на сина си

Доайенът на Спешна помощ в Благоевград Бойко Христов разтовари от тежката работа с екскурзия до красивата столица на Чехия Прага. Той разгледа историческите забележителности заедно със своя син Станимир.
„Посещавам златна Прага за трети път и всеки път се впечатлявам от този град, който има магнетичен дух, с богата история и много туристи, навсякъде се срещах със спокойни хора със засмени лица – каза Бойко Христов. – Не пропуснах да разгледам и този път Храдчани, или Пражкия замък, бях отседнал наблизо. Този древен дворцов комплекс е най-големият в света, в днешни дни се обитава от президентите на Чехия и наистина е уникат“, поясни Бойко Христов.
По време на 5-дневната си разходка в чешката столица той не пропуснал да опита и най-вкусното пиво в света, оригиналната чешка бира „Пилзен“, пробвал и други вкусове, а кехлибарените халби и хубавите мигове заедно запечатали със сина си за спомен /на снимката/.
СЛАВА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *