Добри новини след екшъна в Благоевград! Преместиха в хирургия наръгания с нож Андон Костадинов от петричкото с. Скърт

Наръганият в кървавото меле в района на Младежкия дом в Благоевград Андон Костадинов от петричкото село Скърт е преместен вчера от реанимация в хирургия на благоевградската болница.

Като struma.bg писа, екшънът се разигра в четвъртък в ранните часове след скандал за момиче между две компании.

При нападението са ранени 25-годишният Андон Костадинов от село Скрът, 21-годишният Стоян Дамянов от Велинград и 22-годишният Янислав Димитров от Луковит, които сами отишли с такси до Спешен център. Най-сериозно при инцидента пострада студентът по право Стоян Дамянов, скочил да защитава приятелката си. Той бе наръгън с нож в корема и опериран. Операция претърпя и 25-годишният Андон Костадинов, който бил прободен с нож в областта на ребрата, след като се оказал случайно в епицентъра на мелето. Другият студент – Янислав Димитров, бе приет в отделението по ортопедия с рана в бедрото.

„Андон е в стабилно състояние, проникващото нараняване с хематом в коремната кухина е овладяно, вече се захранва и пие вода”, каза началникът на хирургия д-р Димитър Димитров. Той поясни, че другият пострадал – Стоян Дамянов, остава за интензивно лечение в реанимация.

„Другият младеж също е адекватен, стабилизиран, но сериозната травма на корема с увреждане на черния дроб налага активно наблюдение от специалисти”, каза д-р Димитров.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *