Домашен сок гори по 1 килограм на ден

Магическото отслабване не е мираж и невинаги е свързано с тежки и изтощителни диети, които водят след себе си редица здравословни проблеми, особено при дамите в напреднала възраст. Ако искате да сваляте килограми без мъчително гладуване, е необходимо към любимите си питиета да добавите още един натурален сок.

Ясно е, че всяко бързо отслабване носи със себе си множество въпроси. Повечето от хората се чудят дали няма да има някакви негативни последици върху организма им, но съществува начин това да бъде напълно изключено. Когато при свалянето на килограми се използват само природни средства, няма място за някакво притеснение, категорични са лекарите. Такъв е случаят и със сока – убиец на мазнини, който само за десет дни може да въздейства на организма така, че той не само да укрепне, но и да понижи килограмите на тялото до неговата неузнаваемост.

Едно от най-ценните качества на този вид отслабване е, че съставките на коктейла са изцяло от природен вид. Това са лимон, магданоз и вода. За да изпълните рецептата, трябва да изцедите 1 лимон в купа. После нарежете и добавете към него и 60 грама пресен магданоз. Сместа разредете с 2 литра вода, а после разбъркайте добре. Консумацията на сока се извършва в рамките на пет дни. Тя става веднъж дневно, преди да се закуси. Не пренебрегвайте това правило, защото ако искате да има резултати, трябва да приемате течността на гладно. Разпределете си дозите по начин, по който сместа да ви стигне до петата сутрин включително.

След като сте приели цялото количество, направете 10-дневна пауза, за да отдъхнете и да може организмът да реагира на новата ви сутрешна рутина. После повторете режима отново за пет дни, като изпълните рецептата по аналогичен начин. В края на втория период ще сте изкарали от организма си всички натрупани шлаки и токсини и ще сте стопили огромно количество мазнини. Освен че ще се изненадате от цифрите, които ще видите на кантара, терапията ще е повлияла и на общия тонус на тялото ви, пише Ретро. Доказано е, че сокът подобрява работата на бъбреците и черния дроб, а освен това вкарва в норма всички кръвни показатели. Единственото неудобство, което приемът на вълшебната течност би могъл да ви създаде, е честото ходене до тоалетна.

В никакъв случай обаче това не може да се тълкува като вреда или страничен ефект, а тъкмо обратното. Именно освобождаването на течности ви гарантира, че отслабвате и се изчиствате от всички ненужни вещества. Според медиците в тялото на жената обикновено се задържат между 5 и 7 килограма шлаки, които създават усещане за дискомфорт, подуване и влияят на общия тонус на организма.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *