До 22 март приемат документи за първата предварителна кандидатстудентска сесия в ЮЗУ

Стартира приемът на заявления за явяване на изпити за първата предварителна кандидатстудентска сесия в Югозападния университет „Неофит Рилски“ – Благоевград.
Кандидат-студентите, желаещи да се обучават в университета, подават документи за явяване на писмените изпити, които ще се проведат на 24 и 25 март 2018 г. Документите се подават до 22 март в Учебен корпус № 1, на университета (зала 1102А) или  в кандидатстудентските бюра в страната до 21 март. Заявления онлайн за явяване на изпити се подават до 20.03.2018 г.
На 24 март 2018 г. са приемните изпити по български език, история на България, география на България, биология, математика и английски език. Тогава ще се проведат и практическите изпити по вид спорт, по рисуване, по музика за специалностите „Педагогика на музикалното изкуство“, „Изпълнителско изкуство (народни инструменти или народно пеене)“, „Изпълнителско изкуство (поп и джаз пеене)“ и „Електронни технологии в музиката“, както и практическият комплексен изпит по физическа подготовка.
Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.
Междувременно в университета всеки работен петък до 15 юни се провеждат електронни изпити. Заплащането на таксите за електронните изпити става в деня на изпита до 60 минути преди неговото начало.
Втората предварителна кандидатстудентска сесия ще се проведе през месец април. Желаещите да се явят на изпитите, които ще се проведат на 21 и 22 април 2018 г., могат да подадат своите документи от 10.04.2018 г. до 19.04.2018 г.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *