Драма! Музикант се запали пред бившата си приятелка на живо във Фейсбук

Местен музикант от американския град Мемфис, Тенеси, почина след като се самозапали пред своята бивша приятелка в опит да я накаже за това, че тя отхвърля чувствата му, съобщава „Дейли Мейл“. 33-годишният Джаред Маклемор решил преди трагичния инцидент, който станал пред популярен бар в града,  да го пусне на живо във „Фейсбук“, което и направил.

Алиса Муур, неговата бивша приятелка, работела като звуков инженер в заведението, в което обикновено гостували музикални групи. Джаред Маклемор По време на живото предаване в социалната мрежа е можело да се види как нещастно влюбеният мъж първо се полива с керосин и се отдръпва настрани от вратата на бара. В момента, в който тя излиза в почивка пред заведението, Джаред Маклемор се запалва и се опитва да придърпа към себе си жената явно желаейки да отнеме и нейния живот. За щастие Алиса Муур остава невредима и успява да се измъкне от хватката му.

Алиса Муур

Малко след това музикантът влиза в заведението като крещи, че „тя е виновна за това“. Той кара хората вътре да се опитат да потушат пламъците върху тялото му, но е било късно и впоследствие той починал. Заведението, пред което е станал трагичният инцидент Изданието уточнява, че според информацията, Джаред Маклемор е бил арестуван 9 месеца преди самоубийството му за проявено насилие спрямо бившата му приятелка, като даже се е опитвал да я души.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *