ДУПНИЧАНИ В ПОРЕДЕН ЕКШЪН! Треньорът на „Марек“ Цв. Видински нацелен с бутилка от колега в Етрополе, помощникът му Св. Георгиев изгонен

Наставникът на „Марек“ Цветан Видински отнесе удар с бутилка от колегата си начело на „Чавдар“ Красимир Стоев. Поредният екшън с участието на дупничани се разигра при загубата с 0:1 в Етрополе, която сложи край на пролетната им серия без поражение. В 36-та мин. от щаба на гостите предявиха претенции към съдията за маркирана засада в тяхна вреда. В разправията се намесиха и домакините, а треньорът им замери с пластмасово шише Видински. В последвалото меле помощникът Светослав Георгиев заедно със Стоев бяха въдворени на трибуните от рефера Мирослав Кузманов. Двамата солидарно ще изтърпят две срещи наказание и ще платят по 250 лв. глоба.

Само преди две седмици марекчани се замесиха в грандиозен скандал с масов бой в Сапарева баня, след който изгоряха със санкции трима футболисти.

„Стоев пробяга 30 метра, за да хвърли бутилката по мен. Грозна работа е подобна агресия, с нищо не сме провокирали домакините”, представи своята версия потърпевшият Видински.

„Видях как онзи тръгна срещу Цветан и отидох да го спра. Сблъскахме се и арбитърът ни изгони. На терена нямаше никакви проблеми. Получи се здрав мач, с много динамика и битка в рамките на правилника. Ние си пропуснахме положенията, те си вкараха своето и ни биха”, допълни Св. Георгиев.

Попадението на чавдарци падна след час игра, а единственият жълт картон за „Марек“ бе показан на Димитър Владимиров, който изчерпа лимита си от официални предупреждения и пропуска съботното домакинство срещу „Ботев“ /Ихт/.

„МАРЕК“: Младенов, Н. Николов, Йорданов, Здравков, Д. Георгиев,  Стоянов, Атанасов /81-Р. Иванов/, Дж. Николов, Колев /52-Кръстовчев/, Чечев /71-Владимиров/, Владимиров.

МАРТИН СТОЙЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *