Екшън в Струмяни! Служител в „Социално подпомагане“ в грозен скандал, заплашва колежки, обижда ги с „пикла“ Антон Станковски изправен на подсъдимата скамейка за хулиганство

Служителят в дирекция „Социално подпомагане“ в Струмяни Антон Станковски бе изправен на подсъдимата скамейка вчера за отправяне на обидни думи и закани срещу колежки. Според обвинителния акт по УБДХ А. Станковски на 08.02.2018 г. около 15.00 ч. в служебен кабинет на дирекцията се е държал грубо и непристойно с Величка Александрова, Екатерина Укева, Мариана Маркова и Христина Шопова, които също са служители в дирекция „Социално подпомагане“ – Струмяни. А. Станковски дори нарекъл „пикла“ колежката си В. Александрова.

За скандала е сезирана шефката на дирекция „Социално подпомагане” в Сандански Елеонора Сливкова, на чието подчинение са и служителите в дирекцията в Струмяни. На А. Станковски е съставен акт по УБДХ за извършена непристойна проява, нарушаваща обществения ред.

В деня на инцидента колегите на Антон Станковски твърдели, че е бил употребил алкохол. Служителят и друг път идвал на работа в подобно състояние.

В съдебната зала вчера А. Станковски се яви без адвокатска защита и делото бе отложено за 21 февруари, за когато задължително трябва да наеме адвокат, в случай че се яви в залата пак без адвокат, тогава следва да му бъде назначен служебен такъв. Това заяви съдия Иван Филчев, който отхвърли представения болничен лист на А. Станковски, който на първото насрочено дело на 15 февруари не се е явил в Районен съд – Сандански.

Вчера колежките, които той обиждал и заплашвал, се въздържаха от коментар на скандалната ситуация.

Антон Станковски може да отнесе наказание 15 денонощия арест или 500 лв. глоба за грозния инцидент в службата си. След като приключи делото по УБДХ срещу него, тогава ще се разбере и дали той няма да бъде уволнен от шефката си за непристойно поведение по време на работа.

ЛИДИЯ МАНЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *