Ето го бившия командос, стрелял по полицаи! Сапьори проверяват за мини в имота му

Днес започва претърсване на имота на 35-годишния Иван Пачелиев, който се беше барикадирал в дома си и стреля по полицаи. Има съмнения, че мъжът е минирал двора си, съобщава btv. До екшъна се стигна след опит на униформени да разпитат Пачелиев по разследване на Софийската районна прокуратура за отправена заплаха.

Бившият боец от Френския чуждестранен легион стреля по полицаи, но в крайна сметка беше успешно обезвреден. На него ще му бъде повдигнато обвинение за възпрепятстване на органите на реда.

При ареста си Пачелиев подметнал, че в имота му ги чакат „изненади“. Тъй като за 5 години в Чуждестранния легион се смята, че той е получил добра подготовка във взривните материали, на мястото тази сутрин работят сапьори. Арестуваният прекара нощта в РУ-Харманли и днес ще бъде конвоиран до имота за процесуално-следствени действия.

Хората от селото познават Пачелиев като особен, но не и агресивен човек. Занимавал се е с дървосекачество, като заради това е имал проблем с горските, но само това и по-рано прекратено разследване за убийството на кон са случаите, в които той е бил в полезрението на властите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *