Опечалени близки пуснаха снимка на палача на 11-г. Никол, постнал се като череп на черен фон във Фейсбук

Опечалени близки на зверски убитата Никол разпространиха снимка на 15-годишния Иван И. от бургаския жк „Меден рудник”. Той е заподозрян за жестокото престъпление, извършено в неделя вечерта в асансьора на бл. 108 в най-големия бургаски комплекс, предава Флагман.бг.

Профилът на бургазлията в социалната мрежа Фейсбук е изтрит само няколко часа след задържането му. Не е ясно дали в ареста 15-годишният Иван има достъп до интернет, или близките му разполагат с паролата на профила.

Приятели на зверски закланата девойка обаче са направили скрийн шот на водещата му страница. Опечалените обявиха, че искат истината за случая да излезе наяве, а не самоличността на извършителя на бруталното престъпление да остане забулена в мистерия.

Припомняме, че той се е запознал с Никол именно в социалната мрежа. Прави впечатление, че непълнолетният си е избрал за корица доста зловеща снимка – череп на черен фон.

Припомняме, че Иван е арестуван вчера сутринта в дома си, където са открити и вещите на Никол. Предстои Прокуратурата да внесе искане за постоянна мярка „задържане под стража”. Ако бъде признат за виновен, Иван ще отнесе от 3 до 10 години затвор, тъй като е непълнолетен.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *