Ето го тайния син на Таки – топмафиотът крие истинското име на детето

Близо две години след появата на първородния син на Христофорос Аманатидис–Таки „Ретро“ за пръв път показва снимка на едно от най-пазените бебета в света.

След като моделката Боряна Шехтова и топмафиотът станаха родители, у нас плъзна информацията, че са кръстили наследника си Николай. Всъщност в това няма и доза истина, а реалното име на сина на Таки е Александрос. Бизнесменът с тъмно минало обаче нямал нищо против бебето да бъде наричано по друг начин, защото това било част от драконовските мерки за сигурност, които предприемал, за да опази от инциденти семейството си. Малкият Александрос от първата си глътка въздух живее в Дубай, а някои от българските му роднини още не са го виждали на живо. Това било поредното изискване на Аманатидис, който смятал, че безопасността на детето му не бива да бъде подлагана на риск заради молбите на тукашните баби и дядовци.

Момченцето било потопено в лукс, а за двата му рождени дни дотук родителите му пръснали хиляди долари, за да му спретнат невиждана и по филмите украса. На всеки един от детайлите било изписано името му, а до почерпката имали достъп само близначката на Боряна – Анна, нейното семейство и няколко изключително доверени приятели.

Вече двегодишният Александрос е сред малкото деца милиардери в света. Само детската му стая в прочутия комплекс „Джумейра” в Дубай била с размерите на училищен физкултурен салон. За отглеждането му помагали три детегледачки. На наследника на ВИС се взимали само най-качествените детски храни и специална вода, която се карала чак от Швейцария. На денонощно разположение били и двама лекари педиатри. Още докато бил пеленаче, за него като гербови марки се залепили трима гардове, на които Таки разчитал за сигурността на сина си.

Той и Боряна станаха официално семейство в края на 2012 г. и живеят заедно със сестра й в Арабските емирства. Преди да се залюби с митичния бос, манекенката от близкото минало беше гадже на телевизионния продуцент Евтим Милошев. Боряна обаче напуснала внезапно Евтим, когато се запознала с Таки. Тя буквално за една нощ се изнесла от апартамента на Милошев, без да му дава каквито и да било обяснения. Аманатидис пък бе оплел в мрежите си колежката й Диляна Попова, която днес се радва на син от авантюрата си с женения Асен Блатечки.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *