Ето го тузарския апартамент на Виктор Николаев /снимки/

През есента на 2017 г. евродепутатът Николай Бареков разкри, че Виктор Николаев си е закупил скъпарски апартамент на пъпа на София. Вижте снимки на интериора на жилището на тв водещия, чиито прозорци почти денонощно са скрити с щори, а терасата – с тента, за да нямат гражданите изглед към покоите на звездата.

Намиращият се на централната столична улица „Раковски“ имот е обзаведен в старинен стил. Идеята била на половинката на Виктор – журналистката Людмила Железова. Макар да не били съобразени с последните тенденции в интериорния дизайн, мебелите били луксозни и скъпи. Част от детайлите и сувенирите, освежаващи етажерките, жената на Николаев закупила от антикварни магазини, пише „Ретро“.

Над спалнята на семейството висяла огромна картина, а повечето от осветителните тела в жилището били под формата на звезди. Виктор разполагал и с камина, която обаче била по-скоро за фасон, отколкото за огрев. Покрай празниците Людмила я накичила с коледни декорации, на които да се радва дъщеричката им.

Тъй като Николаев пръснал много пари да купи апартамента на знаковата улица, намиращ се в съседство до централата на СДС и Европарламента, не могъл да изпълни мечтата си да има джакузи и други глезотии на една ръка разстояние в собствения си дом. Мястото също го поограничило, но някой ден журналистът мислел да последва примера на свалената от ефир своя колежка и близка приятелка Ани Цолова, която се шири в огромен имот в „Драгалевци“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *