Ето какво са извадили лекарите от главата на простреляния от строителя Драгомиров, за да го спасят (Снимка)

Да те прострелят с 9 мм „Берета“ в главата и да оцелееш. Това е повече от късмет. Но когато нещата имат да се случат с добро развитие, стават. Pik.bg разполага с уникална снимка на проектила, който лекарите в „Св. Анна“ са извадили от главата на простреляния мъж от строителя Драгомир Драгомиров.

Както вече писахме, при някой от жертвите той е стрелял от положение почти в гръб, разкриха добре информирани източници, запознати с разследването. Част от тях дори се опитали да се предпазят от куршумите, вдигайки защитно ръце.

Припомняме, че вндетата се разигра в кв. „Витоша“, като при стрелбата загина 60-годишната Стойка Стоянова, шефка на строителна фирма, и 38-годишният Вячеслав Коев, който има българско и руско гражданство.

Двамата бяха застреляни от 57-годишния Драгомир Драгомиров, който също е собственик на строителна фирма. Двойното убийство стана в офиса на Драгомиров.

Третата жертва бе синът на Стойка, но мъжът, който бе гръмнат в главата, бе докаран спешно в болница „Света Анна“, където претърпя животоспасяваща операция.

Както е известно, пациентът все повече дава признаци на стабилизиране и подобрение. Той е изведен от реанимация и вече диша сам. Според лекарите към момента няма опасност за живота му.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *