Ето какъв гадняр си според зодията

Овен

Агресивен високомерен гадняр. Смята всички за нищожества и по принцип е прав, но нищожествата все пак ги боли и им е обидно. Начини за противодействие не съществуват. Надменността им е безпощадна и би ви достигнала дори в друга галактика. Главното правило при общуване с Овен – никога не общувайте с Овен!

Телец

Ласкавото теле не е нищо друго освен маска на тази артистична гад. Обича парите до полуда. Наистина ще свали последната риза, но не от себе си, а от някое друго безпомощно тяло.

Близнаци

Разсеяна гад, страдаща от инфантилизъм в краен стадий. Всъщност изобщо не страда, а се наслаждава. Преструват се безпомощни и дори мъртви, като опосуми, при вида на сметката за тока. И вече десетима души се хвърлят да я спасяват, докато Близнаците лежат и говорят ли, говорят, говорят, говорят….

Рак

Мимикрираща гад, която се преструва на огромна и всесилна, способна да реши всеки проблем с едно движение на мустаците си. Всъщност се скрива под камъка и тъпо гледа планктона. Смисълът на живота му е „оставете ме на мира или най-добре – пукнете.“

Лъв

Гадняр-сноб. Приятелите съществуват, за да слушат за безкрайните му подвизи. Чувството за величие се стеле след него като шлейф, за това е добре да се движите на безопасно разстояние от 1-2 км, за да не се спънете и удушите с него.

Дева

Дребнав, стиснат и досаден гадняр. Педантичността на Девата може да побърка 300-400 Мери Попинз на година. Печели приятели, за да ги тормози. Печели, тормози, печели, тормози… и това продължава вечно. Враговете на Девата се зараждат мигновено и навсякъде, където тя е прекарала повече от месец, смята ggtnews.com.

Везни

Вечно съмняващ се гадняр, търсеща лесни решения на сложни проблеми. Естествено, не ги намира. Обръща с хастара навън всички около нея, като ги кара да търсят заедно. След това ги праща на майната им, разсича възлите с метафоричен (ако им провърви) меч, а останките от суровата действителност погребват под себе си роднини, приятели и случайни минувачи.

Скорпион

Патологично садистична гад. За главно оръжие използва секса, но не е задължително. Може да ви удуши с напарфюмирана дантелена кърпичка, просто за да погледа как от вас бавно си отива живота…

Стрелец

Загадъчен гадняр, който никога не разкрива истинското си лице. Може да има хиляди пороци, а може и да няма, но упорито се опитва. Агресивен оптимист, активно презиращ всички, на които внезапно им е станало тъжно. Винаги изглеждат доброжелателни, но никога не са такива.

Козирог

Абсолютно бездушна, студена като айсберг гадина. Редките изключения потвърждават правилото. Може би това е свързано в с факта, че около рождения му ден ежегодно се извършва геноцид на малки невинни дървета, но за жертвите на маниака мотивите му не са важни.

Водолей

Безкрайно егоистична, витаеща в облаците, гад. За нищо не може да се разбереш с него. В последната минута променя плановете си. Единственият начин да запазиш отношенията си с тази гад е никога да не разчиташ на него. Или… да го застреляш – да обичаш мъртъв Водолей, винаги е лесно и приятно.

Риби

Лъжлива, фантастично лъжлива и хлъзгава гад. Лъже всички, включително и себе си. Искрено вярва на лъжите си и страшно се обижда, когато не ѝ вярват. И съвсем не го прави за изгода – за Рибите това е разновидност на висше изкуство. Няма спасение от това – в краен случай може да си избодете очите, да си пробиете тъпанчетата и да не се опитвате да получите правдива информация дори на ниво: „Колко е часът?“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *