Ето как премина Черния петък у нас

Задръствания, навалици в моловете, треска за пазаруване. Как премина денят на големите намаления, колко изхарчихме, колко реални са разпродажбите в навечерието на Коледа?

Черният петък у нас за едни започна секунди след 12 вечерта, а за други в ранни зори. Резултатът – хиляди българи се сдобиха с нови придобивки. Процентите намеления са далеч по-ниски от тези на запад, казват потребителите. А според търговците интересът при покупките на място в магазините е намалял, предава Нова телевизия.

Въпреки това проверките за лъженамаления в днешния ден бяха в цялата страна. Екипи на Комисията за защита на потребителите са регистрирали 30 нарушения. Като едно от тях е обявяване на нова цена с процентът намаление, а на касата се таксува по-високата.

Пазаруването онлайн бележи възход. Като онлайн най-често купуваме смарт устройства и домакински електроуреди. На второ място е секцията за мода. В бързината често купуваме неща, които не ни трябват. Сред импулсивните покупки са дрехите и обувките (43%) , дребната електроника (34%) и дори бижута (20%).

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *