Ето как различните зодии си поръчват храна

Искаме нещо вкусно, но да дойде бързо и порцията да е щедра… В днешно време възможностите за поръчване на храна са толкова много, че доста често направо ни объркват, когато се опитваме да решим какво да ядем.
А как зодиакалният знак определя навиците ни в поръчката на храна? Отговор на този въпрос дава foodpanda:

Огнени зодии – Овен, Лъв, Стрелец
Огнените зодии избират и поръчват храна изключително бързо, в рамките на не повече от 10 минути. Обикновено знаят още от предния ден какво ще бъде менюто им за следващия. Тъй като са огнени, грилът, такос и бургерите са сред любимите им поръчки.

Земни зодии – Козирог, Телец, Дева
Земните зодии определено поръчват бавно храна, разглеждат цялото меню и често се спират на вкусна паста с богат сос. Също така специално място в сърцето на земните зодии заема френската кухня. Какво и да поръчат, то винаги трябва да се съчетава добре с вино.

Въздушни зодии – Везни, Водолей, Близнаци
Въздушните зодии се наслаждават на необичайна храна. Когато поръчват хапване, те винаги се спират на най-нетрадиционното в менюто.

Водни зодии – Рак, Скорпион, Риби
Водните зодии обичат романтичните заведения и храни. Те поръчват изтънчени, елегантни ястия, поднесени по най-добрия начин. Техният избор е бавен, като се изчитат внимателно всички съставки в менюто. Често избират гурме кухня.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *