Ето кое изяде главата на Лиляна Павлова!

Тежък удар нанесоха на един от най-верните хора на ГЕРБ – Лиляна Павлова, скандалите от последните дни с разследването на прокуратурата в АПИ, както и разкритието за скъпите й чанти „Шанел“.

Именно те я разделиха с любимото й регионално министерство, което тя управляваше и при двата предишни мандата на партията на Борисов във властта, и заслугите от работата на което бяха основните опорни точки за успеха на ГЕРБ.

Вярно, че все пак Павлова остана в кабинета, напук на спекулациите и „подранилите“ списъци, но ресорът, който й бе даден има краен срок и съвсем не е от най-престижните, тъй като няма да разполага с министерство и бюджет – европредседателството ни през 2018 г. Остава отворен и въпросът какво ще прави тя след като мине ангажиментът ни към ЕС, на който отговор все още никой в ГЕРБ не се наема да даде.

Всички обаче са категорични, че нахлуването на ДАНС и прокуратурата в АПИ и изтичането на данни от разследването, касаещи именно периода на управление на пълните структури от Павлова, са оказали решаващо значение за раздялата й с ресора, пише Пик. За капак дни преди съставянето на кабинета се появи и разкритието на съветничката на председателката на БСП Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева, че Павлова носи чанти за хиляди левове.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *