Ето къде може да е заподозреният за касапницата в Нови Искър (КАРТА)

Вече втори ден тече издирването на заподозрения за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов. Жандармерия, полицаи, спецчасти, военни са по петите му, като присъствието им е засилено в Луково. Оказва се обаче, че един съвсем обикновен човек загатва посоката, по която може да е поел Ангелов, научи ПИК.

„Оттук през гората може да стигне чак до Ботевград, мястото е такова, че няма намиране тук“, казва пенсионерът Любо, който от години живее там и дори е няколко пъти е виждал жестокия килър.

Кратка справка в интернет показва, че разстоянието с. Луково – Ботевград може да се вземе пеш за 14 часа. Ангелов е напуснал къщата вчера сутринта, веднага щом е научил, че започва масова проверка на селото. Припомняме, че по данни на МВР той е опитен планинар, който отлично познава района и е трениран, което навежда на мисълта, че за него няма да е проблем да прекоси терена и да стигне до голям град или други села, където по-лесно да се укрие.

Припомняме, че още вчера в късния следобед, както ПИК първо съобщи, в издирването се включи и хеликоптер. МВР предупреди хората, ако видят Росен Ангелов да стоят на разстояние от него, тъй като вероятно е въоръжен, и да сигнализират или в най-близкия участък или на тел. 112.

Днес по-рано стана ясно, че премиерът Борисов е разпоредил в издирването да се включат и военни командоси. Прокуратурата и главния секретар на МВР Младен Маринов пък ще дадат пресконференция в 14:30 ч., за да съобщят последни данни за разследването.

loading...


  • karta

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *