Ето секс позите, които решават всеки проблем в леглото

Сексът трябва да бъде удовлетворяващ и за мъжа, и за жената. Често в една връзка се появяват различни сексуални проблеми, които внасят напрежение и стават повод за конфликти. Вместо да ги разрешим, ние ги задълбочаваме, което ни лишава от добър секс.

Секс пози за забавяне на еякулацията: Дами, искате ли да удължите сексуалния акт? Ако отговорът ви е положителен, ви предлагаме да комбинирате една след друга мисионерската поза, ездачката и проникване откъм гърба. Мисионерската поза позволява на другарчето ви да контролира възбудата си и така да удължи любовния акт. Позите, при които жената е отгоре, също се препоръчват за забавяне на еякулацията. По-нежните и бавни движения на дамите помагат за задържане на оргазма при мъжете, които от своя страна могат да поемат контрола на ситуацията по всяко време. Избягвайте кучешката поза, тъй като тя кара мъжете да губят разсъдъка си и да свършват бързо.

Секс пози за надарени мъже: Ако другарчето ви е с твърде голям пенис, се препоръчват позите, при които вие сте отгоре. Те ви позволяват да контролирате дълбочината на проникването, но пък осигуряват максимално триене между клитора и срамната кост. Добра идея са вариантите на позите до стената, при които няма дълбоко проникване.

В случай, че половинката ви е с твърде малък пенис, ви препоръчваме кучешката поза. Тя не само ще го направи звяр в леглото, но и ще ви осигури максимално удоволствие. Пробвайте и някои други варианти като Антилопата (Съюз на антилопата), при която и двамата сте на колене. Ако предпочитате мисионерската поза, сложете една възглавница под задните си части за по-дълбоко проникване.

Секс пози за зачеване: Въпреки че като цяло всички пози са подходящи за зачеване, има такива, които увеличават шансовете това да се случи. Котешката поза е разновидност на мисионерската, но движенията тук са нагоре-надолу. Може да сложите възглавничка под дупето си, което ще позволи на сперматозоидите да стигнат най-близо до шийката на матката. Някои специалисти препоръчват и кучешката поза за зачеване, което е радост за бъдещите татковци.

Секс пози за сигурни оргазми: За дамите, които трудно стигат до оргазъм, се препоръчват позите, които им дават най-много власт. Всички варианти на позите, при които жената е отгоре, са добре дошли. Ездачката осигурява най-силно триене и развихря въображението. Можете да изпробвате нови и нови движения, докато откриете своя ключ към оргазма.

Секс пози за бременни жени: Сексът не се превръща в мисия невъзможна, когато забременеете. Разбира се, хубаво е да бъдете по-внимателни, но не и да се лишавате от секс. Препоръчваме ви така наречените „секс лъжички“, защото няма натиск върху корема и имате повече поле за действие. Половинката ви може да се позиционира зад вас под различни ъгли, които не предизвикат дискомфорт. Ездачката също е идеална, тъй като не притиска корема. Секси ножиците също се препоръчват от експертите за по-бавно и нежно проникване. Всеки сексуален проблем има решение, независимо дали е временен, или пък – не. Важното е да имате желание за неговото разрешаване.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *