Ето тайните за здравословно хранене на Виктория Петрова!

Виктория Петрова подлуди колегите си в нюзрума на бТВ. Красивата новинарка е известна с манията си по източни духовни практики, цялото цел е пълна трансформация на тялото на физическо и ментално ниво.

Синеоката Виктория е от дамите, които полагат изключителни грижи не само за визията, но и за здравето си. Въпреки натоварения си график красавицата не пропуска посещенията във фитнес залата. Всеки ден тя отделя време за тренировки. Посещава и йога занимания.

По този вид гимнастика се запалила по време на посещението си в Китай преди няколко години. Там тя посетила няколко пъти местен гуру, който я научил как да се бори с ежедневния стрес и напрежението и едновременно с това да поддържа тялото и ума си в перфектна форма.

Покрай увлечението на Виктория Петрова по източните практики, колегите й в бТВ са станали същински професионалисти по йога хранене. И до ден днешен красивата брюнетка продължава да общува с азиатския си учител. Благодарение на него тя се научила да се храни правилно.

С манията си за йога хранене тя е заразила и колежките си в бТВ. Заради тях се налагат някои промени в бюфета на бТВ, срещу които останалата част от колегите им недоволства.

Според последователите на йога храната се дели условно на три вида – полезна, пикантни и стари храни. Към храните от първата група спадат ядките, плодовете, зърнените, зеленчуците и млякото.

Втората група включва пикантни, кисели и солени храни, които йогите определят като възбуждащи. Третата група са храните,обработени чрез пържене.

В храненето на Виктория Петрова присъстват единствено храни от първата група. Друго изискване на йогите е храната да не се консумира нито прекалено гореща, нито прекалено студена, пише Пик.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *