Ето я най-тежката тайна на Слави Трифонов, вижте защо никога не празнува рождения си ден!

Слави Трифонов има рожден ден след няколко дни, но и този път няма да го празнува.

Слави Трифонов не празнува рождените си дни. На малцина е известна причината, поради която той не почита личния си празник. Новобранците в екипа му шушукат, че той е стиснат и поради тази причина не празнува рождените си дни. Но причината е много по-различна.

Зад всичко това стои тежка любовна драма. Слави Трифонов намразил рождения си ден преди 15 години. През далечната 2002 година той получил голям удар часове преди купона за рождения му ден.

Драмата се разиграла точно на 18 октомври – денят, в който учиндолецът е роден. По повод личния си празник той организирал пищно парти в ресторант „Синатра“, намиращ се в близост до хотел „Хемус“. На купона били поканени общо 60 души. Но точно два часа преди събитието, то би отложено.

По онова време шоуменът беше обвързан с психоложката Маги Ангелова. Точно на 18 октомври тя му съобщила, че слага край на връзката си с него. На малцина е известна причината, поради която тя е решила да се раздели с него. Според слуховете, психоложката разбрала за афера на Слави Трифонов с една от балерините му.

Маги били непреклонна и дори не пожелала да го изслуша. Приближени до шоумена разкриват, че до ден днешен той таи чувства към Маги и не може да я прежали.

Отпечатъкът, който тя е оставила в сърцето му, ще остане завинаги. Заради драматичната раздяла с нея, Дългия не желае да празнува рождения си ден. След броени дни той ще навърши 52 години. Но и тази година няма да отбележи повода подобаващо. Плановете му са да се усамоти в имението си в пернишкото село Кланица.

Въпреки, че Слави Трифонов не черпи за рождения си ден, подчинените му винаги го изненадват с подарък. И тази година Краси Радков се е заел със събирането на пари от екипа за закупуването на подарък за Дългия, пише Хот арена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *