Ето я прокълнатата зодиакална двойка с нулев шанс за успешен брак!

Има хора, които си пасват от първия път, но съществуват и такива двойки, които изграждат връзката си с много взаимни усилия и компромиси. И докато някои са един за друг, други колкото и да се опитват, не успяват да запазят връзката си силна.

Една от двойките, при които успешният брак е на практика невъзможен, е между овен и козирог. Това са двата зодиакални знака, които най-трудно могат да създадат дългосрочни отношения. Причината е, че представителите на тези зодии имат прекалено много черти на характера, заради които нито единият, нито другият може да отстъпи. И двете зодии обичат да доминират и нито един от двамата не иска да се „подчинява“. Оттам идват най-големите проблеми във връзката на двама души с тези зодии. Постоянно искат да втълпят своя начин на мислене в другия, заради което се карат почти постоянно, а постигането на компромис е мисия невъзможна.

Овните обичат нещата да се развиват бързо. Те бързо предлагат на половинката си общ покрив и брак, докато козирозите действат бавно. На тях им е нужно повече време, за да предприемат голяма крачка. И все пак, ако стигнат до брак, проблемите ще започнат веднага, след като еуфорията от нещо ново отмине. Друга основна пречка е почти невъзможното чертаене на общи планове.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *