Жегата ли е виновна! Катастрофа след катастрофа в Югозапада

На пътя с. Беласица – с. Първомай, при ясно време, на сух асфалтов път, правоспособният Г.Т. (28 г.) от с. Първомай, управлявайки лек автомобил „Воксхол Астра“, излиза отдясно на пътя и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на ПТП водачът на автомобила е починал.

В района на ул. „Мануш Георгиев“ в гр. Петрич, правоспособният водач И.А (18 г.) от гр. Петрич управлявайки мотоциклет „Хонда СХ 150“, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в насрещно движещ се лек автомобил. В резултат на ПТП са пострадали водачът на мотоциклета, който е със счупена капачка на дясното коляно и возещият се с него Б.Д.(26 г.) – с напукана лъчева кост на лакътната става на ръката.

На пътя с. Горно Спанчево – с. Катунци лишеният от право да управлява МПС К.Ж. (30 г.) от Петрич, предприемайки маневра за да включи паркирания най вляво на пътното платно лек автомобил „Фолксваген Голф“ в движението, пресича лентата за насрещно движение, отнема предимството на лек автомобил „Пежо“, в резултат на което реализира ПТП. Пострадал е водачът на Пежото, който е с повърхностни рани на главата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *