Жената на Зуека рухна

Режисьорката Ани Вичева горчиво съжалява, че накара водещия на „Господари на ефира“ Васил Василев-Зуека да я направи своя законна съпруга. Седмици след звездната сватба злостните коментари по адрес на пухкавата булка не стихват и тровят ежедневието на иначе кротката жена на комика.

Цялата драма е в това, че новата г-жа Василева е с по-високо тегло, което както при почти всяка жена в това положение й е създало огромни комплекси,  пише Ретро. Именно за да не става обект на присмех и хули на злобарите, Ани и Зуека искали да сключат брак само пред тесен кръг от приятели и роднини с надеждата, че празникът им няма да бъде раздухан от медиите и всичко, каквото се е случило на него – кой с какво е бил облечен или пък кой поразсъблечен, кой с колко килограма над нормата си е бил и в каква одежда се е нагласил, ще остане скрито-покрито и само архив в семейните снимки.

Вината плановете на семейство Зуекови да се сгромолясат бе единствено и изцяло на техния кум – Димитър Рачков. Приказливият бургазлия провали заверата, като се изцепи по телевизията, че дуетната му половинка слага край на ергенлъка. Това бе достатъчно, за да се превърне сватбата в шумно отразено медийно събитие, но цялата патърдия изигра лоша шега на чувствителната булка. Макар че се появи само една нейна снимка, и то отрязана до кръста, тя бе достатъчна, за да повлече след себе си подигравателни коментари, като например как Зуека прави секс с по-едричката си жена и жлъчни констатации от сорта, че шивашкият метър не стига да обиколи талията на Вичева-Василева.

Преди раждането на сина си Стефан госпожата на комика също не бе с манекенски мерки, но не беше и дебела, а по-скоро влизаше в графата „леко закръглена“. Фаталните за осанката й обаче се оказали деветте месеца, през които Ани износи детето си. Този април ще станат 3 години, откакто мина през родилното. През това време режисьорката пробвала какво ли не, за да се освободи от натрупаните килограми, но всеки път губела битката.

В артсредите дори коментират, че за да не бъде обсъждана зад гърба й, Ани Вичева се отказала от професията си и предпочитала да си стои у дома и да се грижи за Стефчо. Зуека нямал нищо против това нейно желание, стига тя да се чувства спокойна, още повече че той изкарвал достатъчно, че да издържа сам цялото семейство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Паренка ша духа

    Зуека май налита все на дебели и грозници. Единствено първата му жена бе хубавица, другите не стават за нищо…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *