Жена се скара жестоко с баща си, откараха я окървавена в болница

Млада жена е откарана преди минути в болница с рани по тялото след жесток семеен скандал с баща й. Екшънът се разиграл в апартамент в центъра на Бургас – на ул. „Македония“, на метри от централната „Александровска“, пише Флагман, позовавайки се на очевидци.

По думи на съседи младата жена, която е на около 30 години, живеела с малкия си син в апартамента на втория етаж на ул. „Македония“ 28. През последната една година тя изпаднала в депресия, спряла да се грижи за детето си, не ходела и на работа.

Белият джип с ямболска регистрация е на бащата на пострадалата жена, той всеки ден й носел огромни торби с хранителни продукти

„По цял ден бездействаше, нямаше никакви социални контакти, може би заради това съвсем се затвори в себе си. Баща й, който е на около 55 г., се грижеше за тях. Всеки ден им носеше торби с хранителни продукти и всичко, което им е необходимо“, разказаха продавачки от близки обекти.

При днешното му посещение обаче между него и дъщеря му е възникнал скандал. От апартамента им се чували крясъци и жестоки сблъсъци. „Беше толкова силно, че си помислих, че е станала катастрофа“, каза съседка от кооперацията.

Според нея у младата жена се е отключила агресията и започнала да хвърля предмети по стените. Други обаче твърдят, че нервите на баща й не издържали и той я пребил.

След няколко минути на място са пристигнали полицейски екипи и линейка. Спешните медици откарали младата жена в болница. По неофициална информация тя цялата била окървавена. Полицията пък отвела възрастния мъж на разпит в участъка за изясняване на случая.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *