Жените от тези зодии могат да притежават всеки мъж

Има жени, които действат тихо, има такива, които са нежни и романтични. Но има и такива представителки на нежния пол, които са огнени и страстни. Те са като истински пуми, които дебнат плячката си и винаги получават това, което искат.

Тези дами определено знаят как да привличат вниманието към себе си и после да си играят с чувствата на тези, които буквално се редят на опашка за вниманието им, пише дарик.

Жените от тези зодии нямат лоши намерения, а просто се забавляват. Те могат да притежават всеки мъж, а пък мъжете наистина са луди по тях.

Вижте кои са те:

Скорпион

Представителките на зодия Скорпион са жени, които знаят как да приковат вниманието към себе си и да накарат всеки мъж да хлътне до уши. Страстни и малко коварни, но винаги точни в целта си! Не е никак учудващо, че винаги имат толкова обожатели.

Телец

Те са скритите лимонки сред зодиите, които изглеждат по-тихи и предпазливи, но всъщност много добре знаят какво искат и как да го получат. Мъжете хлътват по нежността на дамите Телец и трудно ги забравят.

Лъв

Кой би забравил една Лъвица? Дамите от тази зодия са като истински кралици, с несломим нрав и свое мнение за всичко. Мъжете харесват това, че трябва да ги преследват и играта определено име е интересна.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *