Женски трикове! 7 начина да го накарате да ви целуне

Ако от известно време излизате с някого, но след няколко срещи все още не сте стигнали до целувка, може би мъжът е срамежлив или се колебае във вашите чувства. За да му подскажете, че е време да действа, има някои женски трикове, с които бихте могли да го подтикнете най-после да ви целуне.

Докоснете го, докато говорите
Не слагайте ръката си върху коляното му. Това е толкова очевидно и може да бъде изтълкувано погрешно. Докоснете по-скоро рамото му или ръката му, за да засвидетелствате желанието си за крачка към интимността.

Наклонете глава и се усмихнете
Не става въпрос за каквато и да е усмивка, а усмивка от типа „ела тук“ – нежна, съблазнителна, леко невинна. Насочете погледа си към очите му, а после към устните му.

Наведете глава настрани и докоснете косата или рамото си
Мъжете лесно се обезоръжават от тези женски трикове, издаващи нежност и момичешко привличане.

Подхвърлете някоя шега
За съжаление, невинаги мъжете се досещат сами какво се очаква от тях и имат нужда от малък тласък. Направете го елегантно, така че да не изглеждате отчаяни и изнервени от очакването на целувката.

Изиграйте го под формата на неангажиращ разговор
Попитайте го какво харесва у вас. Разкажете му той с какво ви привлича. Насочете разговора към повече интимност. Приближете се до него. Гледайте го в очите. Кажете кое у него ви кара да се усмихвате.

Кажете, че ви е студено
Старият момичешки трик няма как да не подейства. Той или ще ви прегърне, или ще ви даде якето си. Моментът за целувка е идеален.

Поемете инициативата
В крайна сметка, ако той не се сеща да ви целуне, а вие искате и още повече – усещате и неговото желание, направете го.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *