Жестоките грешки в любовта на всяка от зодиите

Характеристиките на всяка зодия са доста определящи за любовните им отношения. Всяка връзка има своите предимства и недостатъци. Моментите, в които нещо все не достига, са пагубни за всяка връзка. Хората са индивидуални и искат нещо определено, което не всеки може да им даде.

В помощ на двойките решихме да представим главните недостатъци във връзката на всеки един зодиакален знак. Опитайте да ги осъзнаете, за да избегнете края на връзката си.

Овен

Живеете по график. Искате всичко да се случва така, както го виждате вие. Не правите компромиси и не приемате чуждото мнение или НЕ за отговор. Без да усещате налагате мнението си и отнемате свободата на половинката си. Не я превръщайте в една от всичките жени в харема. Опитайте се да се вслушате в думите й или ще изгубите човека, който контролирате постоянно.

Телец

Перфектния ви живот пречи на любовта. Перфекционисти сте и не допускате грешки. Съдите твърде строго хората около вас, с което ги отблъсквате. Не забравяйте, че не всеки приема забележката като градивна критика. Твърде взискателни сте и не губите време за забавление и почивка. Падате си по нови приключения, но само в леглото. Често странните ви сексуални желания изтощават партньора ви.

Близнаци

Влюбени сте в себе си. Отделяте внимание и на половинката си, но грижата за външния ви вид отнема твърде много от времето ви. Влюбите ли се, обичате пламенно. Но когато тръпката започне да изчезва и отстъпи място на навика, се разочаровате. Обичате да бъдете охажвани и да сте център на вниманието. Имайте предвид факта, че половинката ви обича за това, което сте, а не заради новата рокля, която си купихте.

Рак

Имате нужда да бъдете обичани. Страхувате се да не ви оставят, защото самотата ви плаши. С обичта си понякога успявате да задушите партньора си. Искате голяма стъпка в любовта, но никога не намирате точния момент. Давайте го малко по-спокойно!

Лъв

Твърде много се влияете от чуждото мнение. Ако новата тръпка не изглежда достатъчно добре за приятелите ви, то незабавно трябва да напусне живота ви. Не всички са перфектни, а и се влюбваме в душата, а не във външния вид. Ако искате връзката ви да потръгне, обърнете повече внимание на половинката си. Все пак не е трофей, който трябва да показвате!

Дева

Задушавате половинката си. Искате да правите всичко заедно и не я оставяте да поеме спокойно дъх. Винаги избирате човек с подобен характер на вашия. Не рискувате с друго, защото трудно се справяте с различията. Казват, че двойката представлява две тела с една обща душа. Не я превръщайте в две души и едно тяло!

Везни

Не ви харесва да ви пренебрегват и да ви отказват. Борите се до край за това, което искате. Виждате най-доброто в хората и често оставате разочаровани. В стремежа си да не нараните половинката предпочитате да излъжете. Лъжите никога не водят до нещо добро. Запомнете го!

Скорпион

Харесвате страстта. Влюбвате се бързо, чувствата избухват и още по-бързо ви омръзва. Губите интерес и или пренебрегвате партньора си, или просто намирате ново забавление. Не обичате да говорите за чувствата си, а трябва. Ако искате да задържите партньора си, опитайте да говорите. Открийте притесненията си пред него и се опитайте да ги решите, да възродите тръпката отново.

Стрелец

Свободата е големият проблем във връзката ви. Не обичате личното ви пространство да бъде нарушавано и това често ви спъва. Половинката ви се нуждае от повече интимност. И не, това, че иска да живеете заедно не е толкова странно. Ако искате сериозни взаимоотношения трябва да жертвате нещо.

Козирог

Прекалените грижи за околните пречат на връзката ви. Хубаво е да помагате на близките ви, които се нуждаят от вас, но не забравяйте и половинката си. Във връзката си опитвате да създадете семеен комфорт, който понякога идва в повече. Ставате твърде „удобни“ и безинтересни.

Водолей

Често се чувствате неразбрани. Може в офиса и в приятелския кръг да сте най-готините, но щом дойде ред за половинката ви, нещата не се получават. Все нещо не ви достига и се чувствате непълноценен. Опитайте да се радвате на това, което имате. Всичко си идва на място с времето, не пресилвайте нещата.

Риби

Имате проблеми с изразяването на чувствата и това поражда неразбирателство. Половинката ви постоянно се чувства неоценена, сякаш не харесвате нищо, което прави. Постарайте се малко с емоциите. По-често използвайте Обичам те, Благодаря, Липсваш ми.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *