Жриците в Гърция свалиха тарифата на 5 евро

Около 18 000 жени  в Гърция продават телата си на цени, вариращи от 10 до 50 евро – Смущаващите данни, направени от криминалисти на конференция под егидата на министър Скурлетис.

Конференцията „По въпросите за сексуалното насилие“, беше посветена на проблемите и рисковете, пред които са изправени работещите в областта на този тип индустрия, В Гърция. На форума участие взеха представители на полицията, университетски преподавате и граждански сдружения, съобщава „Български новини“.

Според шокиращите данни, на годишна база се реализират 11 и 12  милиона  наемания на жриците на територията на Гърция. Около 18 000 са жените, практикуващи най-древният занаят.

Според докладите, обаче новото е че, цели 35-40% от жриците са местни гъркини! невероятно висок процент, който става все по-голям на фона на вихрещата се криза през последните години. Все по-ниско падат и цените на интимните услуги. В по-слабо развитите райони цените са паднали дори до 5 евро.

Средно, една жрица в Гърция заработва около 80 000 евро, но само около 40 процента от тези пари остават за нея. Останалата част се поделя между сводници, трафиканти и мафиоти, гласят тъжните данни от статистиката.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *