Защо привличате погрешни мъже в любовта

Сама сте или във връзка, но сякаш отново сте привлякла неподходящия тип мъж? Ако това се случва по-често, отколкото бихте искали и сякаш няма шанс в живота ви да влезе този партньор, от когото имате нужда, може би е време да си отговорите на някои въпроси.

Винаги има причина да привличаме неподходящи хора в живота си, било то приятели или любовници.

Кои са въпросите, над които е добре да помислите?

Знам ли какво искам от мъжа до себе си?

Имате ли идея за това какъв партньор искате в любовта? Не е нужно да търсите Перфектния, но ако не знаете какво искате, никога няма да разберете и как да го намерите. С кого ще се радвате да прекарате живота си?

Макар че степента на физическото привличане е важна, не се съсредоточавайте върху външния вид, а върху вида на характера, на който бихте могли да доверите сърцето си. Ако сте наясно за това, което искате, по-вероятно е да привлечете човек с тези качества.

Вероятно той трябва да е стабилен, грижовен, нежен, любезен и т. н., да се вписва добре в живота ви и вие в неговия.

Търся ли мъжете на погрешните места?

Ако сякаш рутинно привличате мъже, които не са подходящи за вас, може би е време да започнете да търсите другаде. Може би е добре да смените баровете с други социални и значими места, да промените профила си за онлайн запознанства.

Камъни, с които да привлечете любовта

Изпращам ли грешните сигнали?

Помислете дали не изпращате погрешни сигнали към представителите на силния пол, които канят в живота ви грешния тип мъже. Под грешни сигнали се разбира начинът на флирт, визия, поведение, теми на разговор и т. н.

Всичко това може да привлече към вас неподходящи партньори. Ето защо започнете да правите малки промени, с които да бъдете неустоими за правилния тип хора.

Използвам ли връзката си за утвърждаване или одобрение?

Ако смятате, че да бъдете с някого, по някакъв начин потвърждава кои сте, вие не търсите взаимоотношения поради правилните причини. Трябва да знаете, че сте личност, независимо дали сте във връзка или не. Нямате нужда от друго одобрение, освен от вашето.

Някои жени растат без одобрението на важна мъжка фигура и това може да ви направи особено податливи да попаднете на мъже, които да не ви окажат своята подкрепа и одобрение.
Опитвате се неуспешно да спечелите любовта на някого отново и отново.

Време е да разпознаете разрушителните мъже и да не допускате този типаж повече в живота си. Научете се да вярвате в себе си и да бъдете щастливи без половинка. Щастието ви не бива да зависи от никой друг.

Имам ли самочувствие?

За да привлечете правилния мъж в живота си трябва да имате самочувствието, че сте привлекателни, стойностни личности, такива, които имат потенциал и т. н. Вероятно в миналото си сте били с мъже, които са ви карали да вярвате в обратното. Ако искате да привлечете в живота си добър, грижовен мъж, който ще ви оцени, най-напред вие повярвайте в себе си.

Във връзка ли съм, за да не бъда сама?

Много жени не могат да приемат мисълта, че до тях няма да има партньор. Това ги кара да влизат от връзка във връзка с неподходящия тип мъж. Идеята да бъдеш в романтична връзка е толкова увлекателна, че може да пренебрегваш факта, че твоят човек не е партньорът, за когото се надяваш.

Когато една връзка приключи, дайте си малко време, в което да откриете кои сте, да изградите своето самоуважение и да направите „списъка“ с качества, които търсите в даден човек.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *