Защо стената в една къща „звъни” в продължение на 13 години?

В продължение на 13 години една от стените в къщата на американско семейство не спира да звъни, а собствениците признават, че вече са свикнали и това не им пречи.

Какво точно се е случило?

Джери Лин живее със съпругата си в къща в американския щат Пенсилвания. През 2004 година той избрал доста нетрадиционен начин, за да прецени къде точно да пробие дупка за кабела на телевизорa, съобщава CNN, цитирани от Нова ТВ.

Джери вързал на конец часовника на съпругата си и го спуснал в отвора в стената, използван за комин и отдушник. Той настроил алармата на часовника да звънне след 10 минути, а целта била, когато чуе звъненето, да може да се ориентира къде точно да пробие дупката.

Конецът обаче се скъсал и часовникът паднал на дъното на комина. Оттогава досега алармата продължава да се включва всеки ден и часовникът звъни в продължение на около една минута – първоначално по-тихо, авпоследствие все по-силно и по-силно.

Джери и съпругата му признават, че в началото са се надявали батериите на часовника да се изтощят, но вече са свикнали и нямат намерение да разрушават стената.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *