За какво най-често лъжат жените

Жените делят на три, а мъжете умножават по три общия брой на партньорите си, гласи стара поговорка във Великобритания.

Следващата най-честа лъжа е причината, поради която са скъсали с бившия си партньор, изричана от 38% от участничките. В допитването участвали 1362 жени на възраст между 18 и 30 години, които трябвало да отговорят кои лъжи казват най-често, когато са в любовна връзка. Представителките на нежния пол изричали по-голямата част от лъжите, за да предпазят егото и чувствата на партньора си.

Но дамите не са толкова себеотрицателни в неискреността си, тъй като неистини, които ги защитават или ги представят в по-добра светлина, съставляват голяма част от лъжите в топ десет.

55% от дамите признават, че лъжат партньора си, за да го накарат да ги харесва повече. Жените лъжат и за парите, които харчат за дрехи, за работата, за финансовото си положение, размера на гърдите и теглото си.

63 на сто от дамите обаче са съгласни, че лъжите водят до спорове във връзката. 55% от тях лицемерно споделили, че биха се разочаровали, ако бъдат излагани от партньора си, а 21% заявили, че биха се разгневили. 13% са категорични, че биха спрели да вярват на партньора си, ако ги излъже.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *