За мъжете, жените и броят на сексуалните партньори

Проучване, направено във Великобритания, разкрива подробности за сексуалния живот на жителите на Острова, пише в. „Дейли експрес“. Допитването, обхванало 14 000 души, дава отговор на въпроса представителите на кой от двата пола имат повече сексуални партньори. Оказва че, че това са мъжете с двойно повече завоевания – средно 9,3 срещу 4,7 за жените.
За представителите на силния пол освен това бройката на жените, които са минали през леглото им, е по-важна, отколкото за дамите. Въпреки това мъжете не винаги помнят точно с колко партньорки са спали. Жените обикновено си спомнят всичките си сексуални партньори.
Резултатите от анкетата показват също, че една четвърт от мъжете са имали 10 сексуални партньорки. Същият процент жени твърдят, че са споделяли леглото си само с един мъж.
Проучването разкрива още, че съвременните жени по-рано проявяват интерес към секса в сравнение с дамите от предишните поколения. В резултат на това осъществяват и първия си полов контакт по-рано.
Повечето участничките в допитването признават, че за първи път са били интимни с мъж още преди навършването на 16-годишна възраст.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *