За първи път от години: Анджелина Джоли и Джен Анистън на едно и също събитие

Холивудските звезди Дженифър Анистън и Анджелина Джоли са най-новите попълнения в списъка със знаменитости, които ще връчват отличия на призьорите на предстоящата церемония за наградите Златен глобус, съобщи Контактмюзик.

Двете бивши жени на Брад Пит рядко се появяват на едни и същи събития. За последен път това се е случило през 2015 година на церемонията за наградите „Изборът на критиците“.

Въпреки че за първи път от близо три години ще присъстват на една и съща проява, е малко вероятно Анистън и Джоли да се озоват в близост една до друга.

Джени Куни, член на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, която присъжда наградите Златен глобус, разкри, че личните обстоятелства се вземат предвид, когато се планира кои знаменитости ще споделят обща маса на церемонията.

„Случват се и такива години, в които се „виждаме в чудо“ как да настаним водещи холивудски звезди, преминали през шумно отразена раздяла. Тогава правим всичко възможно те да са отдалечени едни от други. Преди раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли например за нас беше стресиращо, ако на събитието присъства и Дженифър Анистън. Тази година се чудим как ще приеме ситуацията Джоли, ако Пит се появи на церемонията“, споделя Куни пред списание Vogue.

Към списъка със знаменитости, които ще връчват отличия, са добавени имената и на актрисите Хелън Мирън и Ема Стоун.

По-рано беше оповестено, че сред връчващите награди на призьорите ще бъдат Хю Грант, Изабел Юпер, Рики Мартин, Пенелопе Крус, Сет Роугън, Кери Уошингтън, Гал Гадот, Кели Кларксън, Ейми Полър, Нийл Патрик Харис, Шарън Стоун, Алисия Викандер, Сара Джесика Паркър, Крис Хемсуърт, Ема Уотсън, Холи Бери, звездите от сериала „Игра на тронове“ Кит Харингтън и Емилия Кларк.

Наградите Златен глобус ще бъдат раздадени на 7 януари на церемония в хотел „Бевърли Хилтън“ в Бевърли хилс. Водещ на шоуто ще бъде комикът Сет Майерс.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *