За тези, които имат връзка с женен мъж

Голям брой жени се водят по правилото, че никога не биха си хванали зает мъж, но има и такива, които се занимават с такива афери. Част от тях знаят какво могат да очакват и знаят какво правят, останалата част наивно вярват в приказка, която не може да се осъществи.

Ако сте част от тези, които са се впуснали в нещо подобно, тогава има някои неща, които трябва да знаете. Да не кажете после, че някой нещо не ви е казал.

Дръжте на себе си

Това, което имате не е истинска връзка. Първо, вие сте трета страна в нечие семейство и второ трябва да знаете, че всичко това, което искате да имате с него той вече го има.

Не бъдете уверени, че ще остави съпругата

Една от най-честите лъжи, които мъжете казват на жените, с които имат афера е, че ще оставят съпругата си. Това е нещо, в което не можете да си позволите да повярвате, защото ще попаднете в една връзка, която няма бъдеще.

Децата

Когато вече знаете, че има семейство, защо сте застанали в средата на всичко това? Освен това, ако е толкова лесно и е готов заради вас да остави тях, дали утре няма да направи същото и с вас?

Защо точно той?

Мислите ли, че жененият мъж ви гарантира стабилна връзка, защото е готов за брак? Не е ли по-разумно да се намери някой, за който ще бъдете първи избор? По този начин няма да унищожите нечие семейство, а ще намерите това, което заслужавате.

Прекъсване на комуникацията

Струва ви се, че не можете да го оставите, че няма да намерите никой като него и се страхувате, че няма да можете да успеете? Както всяко прекратяване става, така и това. Ще боли известно време, но че ще мине. Но трябва да спрете всяка комуникация, ако искате да се измъкнете от тази връзка.Zajenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *