Звезда от „Откраднат живот“: Аз съм малко ретро

“Откраднат живот” ме направи разпознаваема за хората. Сериалът не ми помогна за ролите в театъра, защото играя на сцена повече от пет години, но сега хората вече не се чудят коя съм аз и ме свързват с ролята ми в поредицата”, разкри Дария Симеонова пред Лора Крумова в “Събуди се”.

„Аз съм от актрисите, които обичат да крадат. Възхищавам се от много актриси. Така ми се случи, че започнах тези хора да ги срещам – я на сцената, я на снимачната площадка или другаде някъде. Например страшно съм се възхищавала на – Мария Каварджикова, Ирини Жамбонас, Светлана Янчева, Жорета Николова. В Мария Каварджикова първото, което ме впечатли, е мощта, която има на сцена и в същото време нейната игра с невероятна лекота. Не виждаш напрежението, което ѝ коства, а виждаш този мащаб,  а изпълнението ѝ е поднесено с финес и благост.  Тя е невероятно искрена във всичко, което прави”, сподели актрисата.

„Аз съм малко ретро. Виждам какво се случва по света. Но съм от хората, които ценят истинското – живият контакт, не чата, докосването, сетивността, това, което хората предават в реаланта си комуникация един към друг“, сподели още Дария.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *