Зловеща следа за изчезналия младеж Ивелин!

В петък са открити следи от изчезналия Ивелин Узунов от смолянското село Смилян и в събота близките на младежа организират мащабна акция по издирването му, като умоляват хората от региона да се включат на доброволни начела в нея. Вчера са били открити обувките на младия мъж, като в тях били и чорапите му. Те са намерени в близост до река, под една от махалите в района, предава Дарик.

„Обувките и чорапите му бяха мокри, бяха оставени до реката. Изглежда това се е случило преди дни, тъй като следовото куче не успя да надуши следите“, коментира бащата на изчезналото момче Велин Узунов. Той обясни,че в първия от почивните дни се организира акция, в която участват предимно близки и доброволци, като имат нужда от още хора.

Ще се претърси районът, в който са намерени последните следи, в околностите на селата Турян, Пещера и Смилян. Велин Узунов се надява синът му да е жив и здрав и час по-скоро да бъде открит. Това са вторите стопроцентови следи, открити от Ивелин. Преди това той бе заснет от фотокапан.

Получавани са и два сигнала от граждани, че е засичан в района на село Чокманово и в смолянският квартал „Райково“. Момчето изчезна на 5 май от село Смилян и от тогава се провежда акция по издирването му, която на този етап не дава резултат.

Издирваният 20-годишен млад мъж е от Смилян е с ръст 180 см, очи – кафяви, облечен е със сив суитшърт и черен панталон, тип анцуг. Младежът е напуснал дома си на 5 май и е в неизвестност. По молба на бащата е обявен за местно издирване, а впоследствие и за общодържавно.  От полицията призовават всеки, който забележи момчето, да сигнализира в полицията или на телефон 112.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *