Зодиите, които обичат да говорят мръсотии по време на секс

Какво харесвате най-много по време на секс? За някои е важно разнообразието на секс позите, други държат много на продължителната и детайлна любовна игра, а има и такива, които поставят на първо място мръсните приказки. Ако и на вас те ви действат възбуждащо, вижте от представителите на кои 4 зодии може да ги очаквате.

Близнаци

Първи в списъка на зодиите, които обичат мръсните приказки на ушенце, са представителите на зодия Близнаци. Освен че са креативни в секса и обичат да изпробват нови неща, на тях им е любимо да говорят предизвикателно на половинката си или обратно.

Разбира се, не бъдете твърде вулгарни, а подбирайте думите си така, че да възбудите Близнаците. Веднъж споделили какво ви харесва в спалнята, какво искате да ви се случи, как се чувствате, бъдете готови всеки път да си подавате възбуждащи реплики с Близнаците.

Лъв

Лъвовете имат специфичен начин на изказ, когато решат да говорят мръсно в спалнята. Тъй като за представителите на тази зодия е важно те да са водещата фигура, която носи удоволствието в секса, очаквайте мръсните разговори да са концентрирани върху това колко добре ви карат да се чувствате.

Лъвът има склонност често да започва фразите с „Аз“, когато говори мръсно. Не забравяйте да похвалите усилията на партньора Лъв, това ще го мотивира още повече.

Скорпион

Скорпионът води много страстен сексуален живот, в който разбира се той включва и мръсните приказки. Представителите на тази зодия биха се радвали много, ако партньорът им откликне на техните предизвикателни думи. Защото за тях мръсните приказки, също като секс ролевите игри и играчките, добавят повече настроение в секса.

Тъй като Скорпионът се страхува от монотонността в секса, много бързо могат да му омръзнат мръсните приказки и ще иска да разнообрази. Но това не означава, че не може да пробвате с телефонен секс, мръсни разговори по телефона в обедната почивка или предизвикателни съобщения.

Водолей

Водолеят е професионалист по мръсното говорене. Намира го за невероятно секси и обича да го прави, не само, за да раздразни тялото на половинката си, но и за да провокира мисълта.

Когато сексът е нещо повече от физическо изживяване, представителите на тази зодия влагат много от себе си. Те обичат да експериментират с мръсните разговори, винаги показват на партньора си какво им харесва.

За да проведат мръсен разговор не е нужно да бъдат в спалнята. Водолеите могат да го направят в ресторант, по време на вечеря или обяд, преди важна делова среща.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *