Ив. Цветков и ексорлето-полицай Ат. Лясков с по 2 гола в Елешница за благородна кауза

Сборен отбор от бивши и настоящи футболисти на „Пирин“ победи местния „Миньор“ с 4:1 в Елешница за благородна кауза. Целта на двубоя бе да се съберат средства за бившия играч на домакините и „Рила“ /Белица/ Илия Прегьов. 35-годишният спортист загуби единия си крак и се нуждае от качествена протеза. Екипа на орлетата облякоха екснационалът Иван Цветков, Тодор Паланков, защитникът на ЦСКА Александър Дюлгеров, старшията на „Вихрен“ Петър Златинов, Иван Стойчев, Антон, Станислав и Радослав Бачеви… Техен наставник бе доайенът на футболните треньори в Пиринско Борис Николов. По два гола за зелено-белите реализираха настоящият полицай Атанас Лясков и Ив. Цветков, чиито попадения бяха истински шедьоври и постоплиха зрителите в студения и дъждовен октомврийски ден. От домакините се разписа Александър Илиев-Палята. След почивката в отбора на елешничани се появиха и ветераните Валентин Чорбаджиев и Красимир Адамичин. Пределно улеснена от коректния тон на състезателите бе местната съдийска бригада начело с Петър Бъсин.
Срещата беше по идея на благоевградския играещ треньор на миньорите Петър Бандев, който в момента води и юношите старша възраст на „Септември“ /Симитли/. Синът му Никола Бандев бе единствената смяна на гостите, влизайки през второто полувреме, въпреки че е само на 11 години. Ал. Дюлгеров изненада Ил. Прегьов с фланелка на любимия му български отбор. Организаторите благодариха специално на ФК „Вихрен“, чието ръководство изпрати плик с пари по старши треньора на мъжкия тим на гладиаторите П. Златинов.
„ПИРИН“: Атанасовски, А. Бачев, Ст. Бачев, Дюлгеров, Р. Бачев /46-Н. Бандев/, Златинов, Цветков, Лясков, Паланков, П. Бандев, Стойчев.
ИВАН ДИМИТРОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *